<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d15617451\x26blogName\x3d%CE%9F%CE%A4%CE%91%CE%9D+%CE%9F+MAZDOC+%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%95+%CE%A4%CE%9F%CE%9D+%CE%96%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%91\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://mazdoc.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://mazdoc.blogspot.com/\x26vt\x3d2802688881593415157', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Παρασκευή, Οκτωβρίου 20, 2006

Νικητές και χαμένοι των εκλογών

Σίγουρα ένας από τους μεγαλύτερους νικητές των εκλογών είναι ο Νικολόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος στην Πάτρα. Δεν γνωρίζω αν κέρδισε στις εκλογές, αν έχασε ή πάει για δεύτερο γύρο αλλά το σημαντικό είναι οτι τον έμαθαν όλοι οι Έλληνες! Τι εκανε; απλά, αυτό που κάνουν οι περισσότεροι: ειρώνεύτηκε και κοροίδεψε πίσω από την πλάτη του τον αντίπαλό του με σχόλια, μορφασμούς και χειρονομίες και μετά είπε ψέματα σε όλους τους υπόλοιπους οτι δεν γνώριζε οτι οι κάμερες είναι ανοιχτές (λες και αν δεν ήταν θα ήταν μια χαρά που το΄κανε!)!!! Είναι όντως ο μεγάλος νικητής!


Ευτυχώς που υπήρχε και ο Ψωμιάδης! Για την ακρίβεια η γυναίκα του Ψωμιάδη, αγνώστων -σε εμένα- λοιπών στοιχείων. Γνωρίζω, ομως, το σημαντικότερο: είναι ρωσίδα, δηλαδή ξένη αλλά όχι και αλλόθρησκη! Αναμφίβολα νικητής!!! Για όσους αναρωτιούνται γιατί λέει συνέχεια αυτές τις βλακείες που λέει σας πληροφορώ ότι ο μόνος λόγος που τις λέει είναι γιατί έτσι ανάβει η γυναίκα του!!! Ναι, ναι, ναι τρελένεται η γυναίκα κι όταν αυτός γυρίζει σπίτι το βράδυ αυτή είναι ήδη φτιαγμένη και έτοιμη για νύχτες όλο τρέλα!



Αλλά το μπλογκ μας έψαξε, έμαθε και βρηκε και τους χαμένους των εκλογών! Οι μεγάλοι χαμένοι, λοιπόν, των εκλογών είναι ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ. Παραμερίστε οποιονδήποτε πολιτικό στην ελλάδα και ρωτήστε τον οφ δε ρέκορντ και να δείτε που θα συμφωνήσει.


Χαμένοι, όμως, είναι και Ντουράν Ντουράν! Αυτό το τιτανομεγιστοτεράστιο γκρουπ που στιγμάτισε την εφηβεία μας και γέμισε τον Ζάρα κι εμένα με όλα αυτά τα παιδικά τραύματα που φέρουμε στην πλάτη μας ως σήμερα και τα εκθέτουμε με κοπλεξική ευλάβια σχεδόν καθημερινά στο μπλογκ μας. Αλλά μην ανησυχείτε για αυτούς, τους βρήκαμε!

Χαμένος είναι και ο θρύλος αλλά μην το κάνουμε και θέμα....

6 Comments:

Blogger Φίλιππος said...

Ωσάν τον τυφώνα Κατρίνα ξεχύθηκε ο Mazdoc επάνω στη νεοελληνική πραγματικότητα, και έβαλε βαθιά τη ρομφαία του δικαίου και της ηθικής.

Σε ευχαριστούμε Mazdoc που δεν επιτρέπεις στον Ψωμιάδη να έχει μια γυναίκα ψηλότερη, νεότερη και ανατολικότερη απο αυτόν.

Σε ευχαριστούμε επίσης που στηλιτεύεις την δημοκρατικότητα του Νικολόπουλου, πού σίγουρα έκανε ότι θα έκανε σήμερα ο Αριστοφάνης, αν είχε την ατυχία να ζει στον δύσμοιρο τούτο κόσμο... Να ειρωνευτεί τον αντίπαλό του με γηπεδικά μέσα και συνθηματα.

Σε ευχαριστούμε επίσης που ατεβάζεις τα πολώνικά καρτούν στη πολιτική, είναι η μόνη μειονότητα που δεν εκπροσωπείται απο στα ενωτικά ψηφοδέλτια του Γιωργάκη, τα οποια συνέλαβε ενώ έκανε jogging στο Καστρί, στρίβοντας κατα τη πλατεία Εκάλης, όπου έχει μια καλή ανηφόρα όπου γυμνάζει τους προσαγωγούς του.

Να σημειώσω κλείνοντας ότι οι μόνοι πιστοί οπαδοί τούτου του Βαλκάνιου είναι οι Duran-Duran, οι οποίοι έχουν πολύ περισσότερο κέφι παίζοντας εδώ παρά στο Live 8 στο Μιλάνο, μπροστά σε 2 δις θεατές.

P.S. ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΟΚ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ JULIA ΨΩΜΙΑΔΗ, MAZI ME TIΣ 2 ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ, ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΡΩΣΣΟ.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΕΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΚΑΥΚΑΣΟ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΝΟΜΑΡΧΗ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΣΑΛΕΠΙΤΖΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ.

21/10/06 7:46 μ.μ.  
Blogger mazdoc said...

Προτιμώ τον τυφώνα Λίζα. Μου κάνει περισσότερο.
"νεοελληνική πραγματικότητα" τι όμορφες λέξεις. στην αργκο σημαίνουν 'ότι αρπάξει ο κώλος μας"!

νομίζω οτι η γυναίκα του ψωμιάδη είναι και πιο έξυπνη!

ζάρα σε εχουν παρασύρει κι εσένα σε αυτή τη μανία που έχει ο νεοέλληνας που ότι λαλακία βλέπει στη ζωή του και στην καθημερινότητά του πιστεύει ότι θα την γούσταρε ο Αριστοφάνης!

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΛΎΜΠΙΑΚΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ;

23/10/06 6:09 π.μ.  
Blogger Φίλιππος said...

Προτείνω Αριστοφάνη για προπονητή Ολυμπιακού.

Μαζορέτες το σόι του Ψωμιάδη. Σκόρερ φυσικά ο ίδιος.

23/10/06 8:57 π.μ.  
Blogger dodo said...

Τι...οικοδομούν στην Κομοτηνή οι Ντουράν-Ντουράν;

23/10/06 10:27 μ.μ.  
Blogger Φίλιππος said...

Να ένα ωραίο θέμα για εικονογράφηση dodo..... Tι οικοδομουν στη Κομοτηνη οι DD? Να ειναι ο νεος ισλαμ-ορθόδοξος ναος, χτισμενος απο τιμιους αλβανους οικοδομους με new wave electro ακουσαματα;

Να είναι το άνδρο όπου οι Ψωμιάδηδες παραπλανουν μωρές σοβιετίνες;

Να είναι το νέο δημαρχιακό μέγαρο όπου οι Φούρο-Κακλαμάνηδες ασκούν δημαρχιακό έργο οργανώνοντας καρναβαλοφιέστες (γιατί, ξέρετε να κάνουν κάτι άλλο οι δήμαρχοι);

Κάθε προσφορά δεκτή, dodo...

23/10/06 11:04 μ.μ.  
Blogger dimitris said...

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ
==
ο Νικολοπουλος ΔΕΝ ηταν υποψηφιος Δημαρχος Πατρας αλλα ο Πρωτος σε σταυρους Βουλευτης της ΝΔ στο νομο Αχαιας ( απο το γραφειο του ξεκινησε η ομασα των Κενταυρος με αρχηγο τον Γραμματικα και τον Καλαμποκα και στο Σχολειο τησ Βουδ σκοτωσαν τον Τεμπονερα το 1991 - αυτοι ειναι ακομα μεσα ο Νικολόπουλος δεν δικαστηκε ποτε)
===
Η συζυγος του αθλιου Ψωμιάδη ειναι κατα το γενος της μητρος της Αυστριακή

8/11/06 12:56 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home